Belastingconsulent

mr. Oscar Vernooij

 

verzorgt uw belastingzaken
en uw bedrijfsadministratie

 

 

 

Bel: 070 3263102

 

 

 

Lid van Register Belasting adviseurs

U kunt mij inschakelen voor uw aangifte inkomstenbelasting, aangifte vennootschapsbelasting, aangifte omzetbelasting, uw jaarrekening, en voor fiscale advisering. Dit geldt voor zowel eenmanszaken, MKB, ZZP-ers, een B.V.  als voor een Vennootschap onder Firma (VOF). In mijn administratiekantoor kan ik dus zowel de rol van belastingadviseur als de rol van boekhouder voor u vervullen.

Ondernemers zijn welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierna zult u een vrijblijvende offerte ontvangen van de te verrichten werkzaamheden.

B.V. en DGA

Ik ben u ook graag van dienst inzake uw B.V. of een eventuele oprichting hiervan. En uiteraard ook bij het opstellen van de jaarrekening en het verzorgen van de aangfite vennootschapsbelasting. Tevens is er een vrijblijvend adviesgesprek mogelijk over bijvoorbeeld een holdingstructuur. Hiermee wordt bedoeld dat een B.V. als eigenaar optreedt van de aandelen van een andere BV (de werk B.V.). In deze holdingstructuur treedt u op als eigenaar van de aandelen van de holding B.V. Voor wat betreft deze werkzaamheden werk ik samen met M en R Belastingadviseurs in Noordwijk.